Hoppa till sidans innehåll

Medaljregn över Budokwai på Yui Shin Kai Open 2012

30 APR 2012 10:12
2 Guld, 1 Silver och 2 Brons blev resultatet av klubbens tävlande i helgen på Yui Shin Kai Open i Sunbyberg.
  • Uppdaterad: 30 APR 2012 11:56

I en fullsatt sporthall med tävlande och publik deltog Budokwai Stockholm på Yui Shin Kai Open 2012 nu i helgen lördagen den 28 April.

Coachade av Inga-Lill och Johan Stenberg som assisterades av Johanna Hietala och Astrid och Matilda Salter lyckades våra tävlande med bedriften att ta hem 2 Guld, 1 Silver och 2 Brons till klubben. 

Stämningen och sammanhållningen emellan våra coacher, tävlande och föräldrar var helt fantastisk, för varje poäng och delseger som togs kunde man nästan tro av ljudnivån på glädjeropen att vi hade den största truppen suportrar på hela tävlingen.

Dubbel glädje blev det av att våra nyaste medlemmar gjorde fantastiskt bra ifrån sig och visade att klubben har en god framtid i tävlingar framför sig.

Resultat från tävlingen blev:

Chefstränare Maria Lindberg Guld i Kumite Seniorer Damer - 68 kg, Marcus Stenberg Guld i Kumite Seniorer Herrar -75 kg, Astrid Salter Brons i Kumite Flickor 13 år, Lukas Bruhn Silver i Kumite Pojkar 11 år och Sixten Ambros Brons i Kumite Pojkar 13 år.

Ett stort grattis till er alla och ett stort tack till coacherna Inga-Lill och Johan Stenberg, Johanna Hietala, Astrid och Matilda Salter och föräldrar för den glädjeyra och entysiasm ni visade upp på tävlingen, jag blev riktigt rörd.   

 

Skribent: Michael Bornholm

Stöd Budokwai Stockholm via SponsorhusetBudokwai_sponsorhuset_fb

ENIMEOS

Bf-logo-svart[1]-BudoFitness-2

Svenska Karateförbundet

rig_2_color


Logo_Sport-Campus_RGB_91x125

QR-kod

RSS

Postadress:
Budokwai Stockholm - Karate
Christian Ehrenborg, Jakob Dubbes Väg 4
13150 Saltsjö-duvnäs

Kontakt:
Tel: 0706998690
E-post: budokwai.stockholm@g...

Se all info