Hoppa till sidans innehåll

Hans Gauffin 6 Dan Aikido

11 SEP 2012 15:59
En av förgrundsfigurerna inom Budokwai Stockholm Hans Gauffin shidoin 6 dan Aikido har gått bort.
  • Skapad: 11 SEP 2012 15:59

Det är med djup sorg och stor saknad jag vill meddela att Hans Gauffin 6 Dan Aikido en kär vän och före detta medlem och förgrundsfigur i Budokwai Stockholm har gått bort. Hans Gauffin blev 75 år.

Hans Gauffin var aktiv styrelsemedlem och brunbälte i aikido i Budokwai Stockholm när jag påbörjade min kendo träning i Vällingby Sporthall tidigt 70 tal.

Hans var mycket lätt att tycka om, han hade alltid ett gott leende men som aldrig avslöjade om han bara var glad eller om han hade funderat ut något bus som han tänkte utsätta en för.

Jag kommer aldrig att glömma de långa fina utvecklande samtal jag haft med honom och de otaliga gånger då vi tillsammans gjort uppvisningar där han använt mig som kastpartner i aikido. Ni kan nog själva tänka er hur det såg ut när en kendo kille visar upp aikido. Jag tror att jag fortfarande är lite yr i skallen och grön i ansiktet efter hans behandling. Till min glädje kan jag dock fortfarande höra hans hjärtliga skratt och se han fantastiska leende när han tar emot publikens jubel.

Hans var mycket omtänksam och visade alltid fram en hjälpande hand ibland på bekostnad av honom själv.

Det är en stor ära att ha fått glädjen av att lära känna Hans Gauffin, att fått ta del av hans fantastiska personlighet och kunnskaper inom aikido och kampsport och av att fått ha honom som vän. 

Skribent: Michael Bornholm

Stöd Budokwai Stockholm via SponsorhusetBudokwai_sponsorhuset_fb

ENIMEOS

Bf-logo-svart[1]-BudoFitness-2

Svenska Karateförbundet

rig_2_color


Logo_Sport-Campus_RGB_91x125

QR-kod

RSS

Postadress:
Budokwai Stockholm - Karate
Christian Ehrenborg, Jakob Dubbes Väg 4
13150 Saltsjö-duvnäs

Kontakt:
Tel: 0706998690
E-post: budokwai.stockholm@g...

Se all info